Hoe werkt het?

Op dit platform gaan we met u in gesprek over winkels. Daarbij kijken we naar allerlei vraagstukken. We delen het op in drie vragen:

A: Wat gebeurt er allemaal in de winkelmarkt?
B: Vanuit welke visie zou de gemeente moeten werken?
C: Zijn de ideeën over het centrum van Geldermalsen van 10 jaar geleden nog actueel?

Bij ieder onderdeel krijgt u een toelichting in tekst en beeld.

Wat verwachten we van u?

Onderwerpen als ‘detailhandelsbeleid’ of ‘centrumvisie’ klinken ingewikkeld. Toch hebben veel inwoners er dagelijks mee te maken. Denk maar eens aan het doen van een boodschap en een bezoek aan een bouwmarkt. Beleid heeft dan ook invloed op de dagelijkse gang van zaken voor inwoners en ondernemers.

We vragen u om uw ideeën en ervaringen te delen. Inwoners kennen als geen ander de lokale aandachtspunten. Die lokale kennis is erg waardevol voor de gemeente. Opmerkingen kunt u onderaan iedere pagina toevoegen. Het is niet erg als dit niet precies aansluit bij het verhaal op de bewuste pagina. Alle reacties nemen we mee bij het schrijven van het beleid. Uw reactie is dus erg waardevol.

Hoe plaatst u een reactie?

Aan de linkerkant van uw scherm ziet u de stappen A, B en C. Op deze verschillende pagina’s kunt u reageren. Onderaan iedere pagina staat een reactiebox. Daar is het mogelijk om te reageren op een onderwerp. U kunt ook reageren op de reactie van iemand anders. Uw reactie wordt op deze site zichtbaar. Uw e-mailadres wordt niet getoond, uw naam wel. Door uw reactie te plaatsen gaat u hiermee akkoord. Uw gegevens worden niet verzameld voor hergebruik.